مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت حفاری شمال منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ با حضور ۵۶ درصد سهامداران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هلدینگ انرژی سینا، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت حفاری شمال که با نماد «حفاری» در بورس فعالیت دارد، در سالن همایشهای پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.
در ابتدای این مجمع، علیرضا سلمانزاده به ارائه گزارش فعالیت هیئت مدیره در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ و اقدامات و دستاوردهای این شرکت در سال گذشته پرداخت.
وی به داراییهای حفاری شمال اشاره کرد و گفت: این شرکت ۹ دستگاه حفاری خشکی، دو دستگاه شناور و سه دستگاه جکآپ دارد که در مجموع آن را تبدیل به بزرگترین شرکت غیردولتی فعال در بالادست صنعت نفت و گاز کشور کرده است.
سلمانزاده در ادامه به آخرین وضعیت پروژههای حفاری شمال پرداخت و افزود: در پروژه مارون به دنبال اتمام هر چه سریعتر پروژه هستیم و در پروژه گلخاری نیز تا کنون سه چاه تولیدی و به شرکت ملی نفت تحویل شده است.
مدیرعامل حفاری شمال انعقاد قرارداد با مپنا و فعالیت در خانگیران که آبان ماه امسال به پایان میرسد را از دیگر پروژههای این شرکت خواند و توضیح داد: همچنین سکوی حفاری سحر ۲ در قرارداد با شرکت فلات قاره مشغول فعالیت است که تا دو سال آینده این قرارداد ادامه خواهد داشت.
وی بیان کرد: دکل دریایی سحر یک نیز که ۱۳ سال بدون وقفه و مداوم در میادین مشترک نفتی و گازی فعالیت داشته، هم اکنون در یارد شرکت ایزوایکو در حال بازسازی و تعمیرات اساسی است که امیدواریم تا دو ماه آینده به اتمام برسد.
سلمانزاده همچنین به فعالیت در عملیات حفاری میدان مشترک پارس جنوبی اشاره کرد و گفت: این پروژه یک پروژه ۳۰۸ میلیون یورویی است که در قالب حفاری و تکمیل ۹ حلقه چاه infiil انجام خواهد شد.
مدیرعامل حفاری شمال در ادامه به تشریح سایر پروژههای این شرکت پرداخت و گفت: حفاری شمال در یکسال گذشته ۶۵۰ میلیون یورو قرارداد منعقد کرده و طی سال مالی گذشته، درآمد عملیاتی شرکت از یک هزار و ۸۰۰ به چهار هزار و ۷۰۰ رسیده است.
سلمانزاده بر تداوم روند موجود در حفاری شمال تأکید کرد و افزود: خوشبختانه سود خالص عملیاتی در حفاری شمال با رشد خوبی مواجه بوده است و در تلاش هستیم از طریق تعریف پروژههای جدید، این سود را افزایش دهیم.
در ادامه مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت حفاری شمال، گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی در خصوص صورتهای مالی شصدف منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ قرائت شد که بعد از بحث و بررسی و پاسخ به موارد مطروحه، صورتهای مالی به تصویب سهامداران حاضر در مجمع رسید.
در پایان نیز با تصمیم سهامداران حاضر در مجمع، به ازای هر سهم حفاری، ۴۵ تومان بین سهامداران تقسیم شد.