پرونده بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین المللی نفت ، گاز ، پالایش و پتروشیمی پس از چهار روز شلوغ بسته شد. هلدینگ انرژی سینا همچون بسیاری از شرکت های فعال در حوزه صنعت نفت تلاش کرد در نزدیکترین و بیشترین میزان تعامل با مخاطبان و مشتریان خود باشد و همزمان تعامل با بدنه صنعت نفت و بخش های تاثیرگذار آن را برای ادامه حضور و رقابت در بازارهای داخلی و خارجی حفظ کند.
به گزارش روابط عمومی انرژی سینا در نمایشگاه امسال در کنار برنامه های بازدید و تعاملات شرکت های داخلی و خارجی و مدیران صنعت نفت ، بخش های متنوعی نیز در غرفه انرژی سینا پیش بینی شده بود که مورد استقبال بازدید کنندگان و به خصوص دانشجویان قرار گرفت.
میزبانی از مدیران ارشد صنعت نفت و مدیرانی از بدنه دولت یکی از مشغله های مهم بود. از ذبیح الله خداییان، رئیس سازمان بازرسی کل و حسین دهقان ، رئیس بنیاد مستضعفان تا معاونان وزیر نفت در امور پالایش و پخش ، توسعه منابع انسانی و مدیرعامل شرکت ملی نفت ، نمایندگان مجلس و مدیران شرکت های تابعه صنعت نفت و … حتی شده برای چند دقیقه به غرفه انرژی سینا آمدند.
بازار داغ تفاهم نامه ها و قراردادها
در چهارمین و اخرین روز از نمایشگاه «سند استراژی هلدینگ انرژی سینا » با حضور حسین دهقان ، رئیس بنیاد مستضعفان و علیرضا سلمان زاده، مدیرعامل هلدینگ انرژی رونمایی شد. این استراتژی در سه بخش بیانیه سیاست سرمایه گذاری IPS، استراتژی سرپرستی و استراژی پرتفوی و رشد، تبیین و تدوین شده است.
تفاهم نامه همکاری بین هلدینگ انرژی سینا و اتحادیه گاز فدراسیون روسیه ، تفاهم نامه همکاری بین شرکت های زیرمجموعه های انرژی سینا با پژوهشگاه صنعت نفت ، دانشگاه تهران ، دانشگاه علم و صنعت و شرکت فراسان ، تفاهم نامه شرکت پدکس و شرکت سایوزخیم اکسپورت بخشی از این تفاهم نامه های امضا شده در نمایشگاه امسال بودند. دو تفاهم نامه همکاری دیگر نیز بین هلدینگ انرژی سینا با مجموعه صدرا و شرکت رایکا صنعت افرند به امضا رسید. همچنین شرکت پایندان از شرکت های تابعه هلدینگ انرژی سینا دو تفاهم نامه جداگانه در زمینه «تامین و بومی سازی تجهیزات صنایع نفت و گاز» با جهاد دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت و شرکت «آتیه پردازان دانشگاه شریف» به امضا رساند.
یکی دیگر از تفاهم های صورت گرفته در حاشیه نمایشگاه نیز تفاهم نامه «مشارکت در مطالعات و تحقیقات طرح توسعه روغن پایه گروه ۳ در کشور» بین شرکت نفت بهران به عنوان زیرمجموعه هلدینگ انرژی سینا و شرکت نفت سپاهان به عنوان زیر مجموعه هلدینگ اهداف به امضا رسید.
علاوه بر این تفاهم نامه ها ، قرارداد اجرای پروژه «حفاری ۱+۷ حلقه چاه در میادین چشمه خوش، پایدار شرق و دالپری» از سوی شرکت پدکس با شرکت روسی «زد اِن وستوک» (ZNV) به امضا رسید. همچنین دو قرارداد جداگانه با عنوان «تامین یک دستگاه حفاری با ظرفیت ۲۰۰۰ اسب بخار و تامین بخشی از سرویس های مورد نیاز جهت حفاری ۳ حلقه چاه جدید در پروژه میدان نفتی یاران» و «تامین یک دستگاه حفاری با ظرفیت ۱۰۰۰ اسب بخار در پروژه میدان نفتی یاران» میان شرکت پدکس و شرکت «پترو ایرانیان کرخه» امضا شد .
از کارگاه هوش مصنوعی تا داستان اولین کارت سوخت
بر اساس این گزارش در هر کدام از روزهای برگزاری نمایشگاه نفت امسال ، بخشی از غرفه انرژی سینا میزبان بازدید کنندگان و دانشجویان بود و به صورت زنده کارگاه و میز گفت و گو با موضوعاتی جذاب را برگزار کرد. شرح جرئیاتی از «بازسازی کابین حفار دکل ۲۰۱» شرکت حفاری و انرژی گستر پارس (پدکس) ، «کاربرد هوش مصنوعی در صنعت نفت و گاز» ،«منابع انسانی شریک استراتژیک سازمان» و هوش مصنوعی در HSE و هیدروژن؛ انرژی آینده ، عنوان کارگاه هایی بود که در محل غرفه سینا انرژی و با حضور پرشور دانشجویان و بازدیدکنندگان نمایشگاه برگزار شد.
همچنین میز گفت و گوی غرفه انرژی سینا با اجرای زنده در سه روز نمایشگاه فعال بود. حسن منتظر تربتی ، مدیرعامل سابق شرکت ملی گاز ایران در روز اول به شرح سوابق خود در صنعت گاز و چالش های پیش روی مدیریت در آن پرداخت. در دیگر برنامه میزهای گفت و گو ناصر سجادی ، مدیرعامل اسبق شرکت پخش فرآورده های نفتی به شرح چگونگی ایجاد کارت سوخت در دهه ۸۰ پرداخت.